Dit sensitive barn – Foredrag ved Anne-Mette Sohn Jensen

Dit sensitive barn – Foredrag ved Anne-Mette Sohn Jensen

9. september 2015 - kl. 0:09 - af

Om at være forældre til et copyForedrag om at være forældre til et særligt sensitivt barn i Manegen, Sæby Kulturhus, tirsdag den 15. september kl. 19.00.

Alle forældre kender til udfordringerne med at have børn. Når dit barn er særligt sensitivt, kan disse udfordringer dog være anderledes end for de fleste. Fordi de hele tiden har potentiel overstimulering hængende over hovedet, bruges der meget tiden for forældrene til de særligt sensitive børn på forberedelse.

Anne-Mette Sohn Jensen er mor til en dreng på ni år, som er sensitiv. Hun fortæller: ”Forberedelse er simpelthen en del af vores hverdag på alle planer. Jeg forsøger hele tiden at være foran i alle næsten detaljer, så jeg ind imellem er ved at blive skør. Når det så glipper, kommer reaktionen med det samme”. Hun supplerer: ”At være i en gymnastiksal fyldt med ivrige børn, som larmer, kan være en stor udfordring, og så har det taget lang tid at finde de helt rigtige strømper, som ikke strammer, har syede sømme eller sidder ubehageligt i skoene. Sanserne er på hårdt arbejde for et sensitivt barn”.

Vi gør alle vores bedste, og det samme gør vores børn. Det handler om, at se alt det de kan og gør rigtigt fremfor at lægge mærke til, når de fejler. Samtidig skal vi fortælle vores omverden om vores børns sensitivitet på en positiv måde og forklare, at det er helt normalt, at et sensitivt barn fx ikke bryder sig om store forsamlinger, eller at han har brug for pauser i løbet af skoledagen”.

Forskning har vist, hvordan 15-20% af alle børn kan beskrives som værende særligt sensitive, men hvad betyder det for børnenes hverdag – og deres forældres? Og hvad er særlig sensitivitet egentlig for noget?

På denne aften kan du opleve Anne-Mette Sohn fortælle sin historie, samt dele ud af sin viden og personlige erfaringer som mor til et særligt sensitivt barn. Du kan også få gode råd med på vejen, når Anne-Mette hudløst ærligt og med stor autenticitet fortæller om, hvad det betyder for hele familien, når et barn er sensitivt. .

Billetter til foredraget kan købes på bibl.frederikshavn.dk og koster 50 kr.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dit sensitive barn - Foredrag ved Anne-Mette Sohn Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER