Ny fantastisk udstilling hos PixlArt i Østervrå

Ny fantastisk udstilling hos PixlArt i Østervrå

8. september 2015 - kl. 11:09 - af

PixlArt_2015Lørdag den 12. september, kl. 14 er der fernisering på en ny og spændende udstilling med fotograf Per Morten Abrahamsen i det digitale fotogalleri PixlArt i Østervrå. Medlemmer af PixlArt kan efterfølgende opleve Per Morten Abrahamsen give et at sine sjældne foredrag.

En af Danmarks største nulevende fotografer er udstillingsaktuel i det nordjyske.

– Han har været foregangsmand for flere generationer af fotografer, fortæller formand for PixlArt Tao Lytzen om manden bag den nye udstilling i galleriet på Liljevej 2. Per Morten Abrahamsen er nytænkende indenfor specielt portrætfotografering, hvor han gang på gang overskrider grænser og sprænger det visuelle udtryk – en tryllekunstner på sit felt, understreger Tao Lytzen.

Der er noget med tonerne, lyset, farverne, blikket og kompositionen. Noget særligt.

Hvad enten det er iscenesat fotografi eller smukke enkelte kompositioner i sorthvide toner. Du er ikke i tvivl – det er Per Morten Abrahamsen, der har lavet billedet.

Kendisser 
I tre årtier har Per Morten Abrahamsen leget med lyset, arbejdet med kompositionerne og fået sider frem hos mennesker, som du aldrig nogen sinde har set før. Publikum kan glæde sig til en lang række billeder – ofte surrealistiske iscenesættelser med store danske personligheder og kendisser. Ex. den legendariske tv-vært Søren Ryge, nøgen, med en hane for skridtet og persille bag øret, badet i farvet lys. Fotomodellen Rene Toft Simonsen på fødestuen med en nyfødt baby, med blod, fedt og fuld make-up. Per Morten Abrahamsen kan få folk til næsten alt.

– Det kan godt være at du føler dig provokeret – eller det vil du næsten med garanti gøre, for det er lidt vovede billeder, og de har kant, lover Tao Lytzen om den nye udstilling. Glæd dig til farver, humor og vildskab!

PixlArt 2015_1 PixlArt 2015

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny fantastisk udstilling hos PixlArt i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER