Wiberg Strik har lige fejret sin fødselsdag

Wiberg Strik har lige fejret sin fødselsdag

7. september 2015 - kl. 9:07 - af

WibergDet er nu 1 års siden Britta Wiberg Pedersen, åbnede Wiberg Strik, Vestergade 13 i Sæby.

Hun fortæller: ”Jeg er uddannet beklædningsoperatør og folkeskolelærer, derudover har jeg altid været kreativ. Jeg har snuset til knipling, orkis, gimpning, hakning og hækling, men det er strikkepindene, der trækker mest. Butikken har været min drøm i flere år, og i sommeren 2014 fandt jeg det rigtige lokale, som lige var det, jeg skulle bruge.

Butikken får hele tiden nye spændende garner og andet tilbehør, og jeg holder mig ajour ved at tage på messer minimum 2 gange om året”.

Trods det at forretningen kun har eksisteret i et år, er Wiberg Strik nomineret til Danmarks dejligste garnbutik 2015 i Hendes Verden.

Bladet fortæller, at de gerne vil være med til at belønne de forretninger, der ude i landet giver deres læsere nogle dejlige oplevelser, når man skal købe materialer til håndarbejder, så derfor beder de om hjælp til at sætte fokus på landets mange små skønne garnbutikker ved at nominere ens personlige favorit til konkurrencen om Danmarks dejligste garnbutik. 

Det kan man gøre frem til tirsdag den 15. september 2015. Vinderen af ”Danmarks dejligste garnbutik 2015” vil blive offentliggjort i uge 43.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wiberg Strik har lige fejret sin fødselsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER