Inner Wheel indtager Torvet med trylleri og pengedonationer

Inner Wheel indtager Torvet med trylleri og pengedonationer

7. september 2015 - kl. 9:28 - af

600x250TorvetInner Wheel er en af de største kvindeorganisationer i verden med fokus på kvinder og børn. Inner Wheel er repræsenteret i 103 lande og med ca. 100.000 medlemmer, og er en helt upolitisk organisation med konsultativ status ved FN.

Formålet er:
– at fremme og styrke venskaber

– at yde hjælp og støtte

– at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt.

Alle kvinder over 18 år kan blive medlem, hvis de kan gå ind for formålet, og man bliver indstillet som medlem af et af de medlemmer, der allerede er i en Inner Wheel Klub.

I Sæby er de 31 medlemmer, og de er en blandet flok, både aldersmæssigt og erhvervsmæssigt.

De holder møder den 1. mandag i hver måned, hvor de forfølger Inner Wheel´s formål ved at få nogle gode oplevelser sammen fx ved spændende foredrag, virksomhedsbesøg, ture ude i lokalområdet eks. byvandring osv., der ud over får de noget godt at spise og netværker, og endelig forsøger de at indsamle midler til velgørende formål. Der er ingen hemmelige ritualer, men de følger en dagsorden, som alle andre Inner Wheel Klubber i verden.

Inner Wheel i Sæby har netop haft 50 års jubilæum, og for indsamlede midler, afholder de lørdag, den 12.september, kl. 11 et arrangement med Trylle-Thomas på Torvet i Sæby. I fortsættelse af deres formål, vil de denne dag have speciel fokus på familier med børn med kroniske og livstruende sygdomme, og Trylle-Thomas vil hjælpe med at finde 3 vindere á 1.000 kr. til en oplevelse, så hele familien kan få nogle dejlige og sjove timer sammen, og også få en lille pause fra en hverdag præget af kronisk og livstruende sygdom.

Der er til denne lejlighed oprettet en Facebook side, så familier med børn med kroniske og livstruende sygdomme kan se, hvordan de kommer med i lodtrækningen. Inner Wheel i Sæby glæder sig til at se så mange som mulig på Torvet, hvor Trylle-Thomas vil trylle og overraske alle fremmødte – arrangementet er for alle – børn/børnefamilier/unge og gamle, dog er det kun børnefamilier med børn med kroniske og livstruende sygdomme, der deltager i præmie-lodtrækningen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inner Wheel indtager Torvet med trylleri og pengedonationer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER