IF Skjold Sæby får besøg fra Hjørring

IF Skjold Sæby får besøg fra Hjørring

4. september 2015 - kl. 14:20 - af

Skjold IF_600x250Lørdag er der endnu en gang jyllandsserie fodbold på Sparekassen Vendsyssel Arena, når 1. divisionens reserverne fra Hjørring kommer på besøg. Lørdagens modstander har fået en godkendt start på sæsonen, og ligger i øjeblikket på rækkens 3. plads med 10 point for 5 kampe. Skjold er endnu ubesejret på hjemmebane, men har dog stadigvæk sæsonens første hjemmesejr til gode, da det indtil nu er blevet til 2 uafgjorte resultater på eget græs.

Lørdagens kamp bliver helt sikkert en stor mundfuld for de 14 udvalgte Skjold-spillere, da Hjørring som ofte stiller med spillere med divisionskampe på CV’et. Der ud over er de ledet af den daværende skjold-træner, Karsten Thomsen, som må sige at have et indgående kendskab til Skjolds jyllandsserie hold. Karsten var for år tilbage med til bringe klubbens 1. hold op i netop jyllandsserien for første gang nogensinde.

Kampen spilles kl.13.30, og husk i øvrigt at serie 3 spiller på udebane fredag aften kl.18.30 imod Hals FS, og serie 4 også spiller fredag aften kl.18.30 dog på hjemmebane imod Østervrå IF.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby får besøg fra Hjørring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER