Nordjysk Transport Messe fandt sted i weekenden

Nordjysk Transport Messe fandt sted i weekenden

2. september 2015 - kl. 9:22 - af

SONY DSCGrøns Tranport Uddannelser – AMU Center stod bag Nordjysk Transport Messe 2015, der løb af stablen for anden gang den 29. – 30. august i Sæby.

Nordjysk Tranport Messe satte fokus på transportbranchen i dag og i fremtiden og inviterede fagfolk og andre interesserede til et par inspirerende dage i transporterhvervets tegn. Udstillerne fik mulighed for at vise produkter og ydelser frem og skabe nye relationer, mens de besøgende kunne få et unikt indblik i udviklingen indenfor branchen og blive klogere på en bred vifte af aktuelle brancherelaterede emner.

Igen i år var der stor opbakning både fra lokale og regionale aktører. Udstillerlisten talte over 30 stande, en betydelig udvidelse i forhold til sidste gang messen blev afholdt, og udstillingen spændte da også over mange spændende branchespecifikke virksomheder og inkluderede de fleste lastbilmærker i Nordjylland, en lang række påhængsvogns- og trailerproducenter/forhandlere, opbyggerfirmaer samt forhandlere og producenter af udstyr og tilbehør til transportbranchen. Udstillerne leverede flotte opbyggede stande med et bredt udsnit af, hvad branchen kan tilbyde.

Hvad var formålet med messen
Karsten Poulsen, ejer og direktør for Grøns Transport Uddannelser – AMU Center i Sæby, som står bag Nordjysk Transport Messe, udtaler: ”Som uddannelses- og kursusleverandør til transportbranchen vil vi gerne knytte tætte bånd til vognmænd, chauffører og andre leverandører til branchen, det gør vi bedst ved at være en aktiv og nytænkende samarbejdspartner, der er med til at skabe øget opmærksomhed omkring transportbranchen. Med Nordjysk Transport Messe får vi sat fokus på erhvervet og får skabt relationer på tværs af branchen”.

Grøns køretekniske anlæg i Sæby dannede rammerne om arrangementet, og anlægget blev omdannet til et flot og varieret udstillingsområde med en bred vifte af stande og udstillinger.

En messe for hele familien
Nordjysk Transport Messe henvendende sig ikke kun til fagfolk, men var et arrangement for hele familien. Ud over de meget branchespecifikke stande og udstillinger, var der således aktiviteter og oplevelser, der appellede til hele familien. Man kunne for eksempel udover den faglige del af udstillingen, opleve veteran lastbiler, US trucks, show trucks, fjernstyrede modelbiler, og aktiviteter for børnene, så der var virkelig lagt op til en inspirerende og hyggelig dag for både branchefolk og andre med interesse for branchen.

Med over 3.000 besøgende fra hele Nordjylland må årets Transport Messe betegnes som en succes, som helt sikkert vil blive gentaget om 2 år.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk Transport Messe fandt sted i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER