Socialudvalget besøger virksomhed…

Socialudvalget besøger virksomhed…

1. september 2015 - kl. 0:07 - af

FHK_Logo_cmykNår Socialudvalget afholder næste ordinære møde den 2. september, sker det i forbindelse med et besøg på socialøkonomiske virksomhed Topvirk på Maigaardsvej 12 A i Frederikshavn.

Topvirk er etableret i 2013 og opstod efter et fælles oplæg fra medarbejdere og ledelse i Center for Arbejdsmarked. Intentionen med virksomheden er at afklare kontanthjælpsmodtageres og ledige fleksjobberes muligheder på arbejdsmarkedet og efterfølgende finde det rigtige job til dem.

Endvidere driver Topvirk selv en række aktiviteter, som fleksjobbere er ansat til. Herunder blandt andet malerkabine, et trykkeri (på tøj), en montageafdeling og et lagerhotel.

Besøget indledes med en rundvisning i Topvirks lokaler, og derefter vil direktør Børge Landgrebe og souschef Henrik Dørum Jensen fortælle om virksomheden og dens forskellige aktiviteter. Desuden vil de fortælle om forventningerne til det fremtidige arbejde i Topvirk, herunder et nyligt ansøgt projekt, som skal hjælpe psykisk sårbare og syge tilbage på arbejdsmarkedet.

Socialudvalget består af formanden Jørgen Tousgaard (A), Pia Karlsen (V), Helle Madsen (V), Bent H. Pedersen (A), Lars Oldager (DF), Karl Falden (A), samt Irene Hjortshøj (A).

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialudvalget besøger virksomhed...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER