Skjolds jyllandsserie fik et enkelt point på udebane

Skjolds jyllandsserie fik et enkelt point på udebane

1. september 2015 - kl. 17:33 - af

IF Skjold maal_600x250I weekenden stod Skjolds jyllandsserie mandskab overfor endnu en udekamp, da de lørdag tørnede sammen med Støvring IF. Lørdagens modstander havde endnu sæsonens første sejr til gode, og var derfor inden kampen placeret sidst i puljen med 2 point. Med bare 3 point mere i en tæt række var Skjold at finde på 5. pladsen.

Kampen startede meget lige ud, hvor begge hold skiftevis havde overtaget. Det lykkedes Støvring at lægge en smule pres på Skjold spillerne med et par gennembrud i højre side, gennembrud der enten endte ud i indlæg eller afslutning fra kanten af feltet. Midt i 1. halvleg fik hjemmeholdet 2 gule kort efter hinanden, hvilket efterlod Skjold mandskabet med 2 mand i overtal i en periode. En periode hvor kampens største målchancer skabtes, da både Mathias Mygind og Christoffer Nødgaard fik hver deres muligheder for at bringe Skjold i front.

Til trods for det pæne overtag i spil og chancer i den sidste del af 1. halvleg, så udeblev målet desværre for Skjold, og halvlegen sluttede, som kampen startede med 0-0. I anden halvleg blev det en meget rodet affære for Skjold, som aldrig rigtigt lykkedes med at få sat spillet. Støvring var mest på bolden og klart mest chanceskabende igennem hele 2. halvleg.

Målene kom dog aldrig, og kampen endte 0-0.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds jyllandsserie fik et enkelt point på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER