Kirsebærrets Dag fejret i Voerså…

Kirsebærrets Dag fejret i Voerså…

1. september 2015 - kl. 0:18 - af

IMG_8914På den gamle krogrund ved åen i Voerså blev ”Kirsebærrets Dag” fejret med manér lørdag 29. august. Foreningsteltet var stillet op på pladsen, og udstillere stillede op til både køb, salg, handel og bytte af diverse hjemmelavede kirsebærprodukter samt hjemmelavede andre ting og sager. I løbet af eftermiddagen var arrangementet godt besøgt, og gæsterne havde lyst til at smage både lagkager, kaffe og andre produkter samt indgå en handel..

Musikkorps Sæby
Kort tid efter kirsebær-arrangementet stoppede i teltet, var det næste arrangement i gang. Vejret var rigtig godt, og 21 musikere fra Musikkorps Sæby blev bedt om at stille op ude på platformen, der rager ud over åen, og give koncert. Det gjorde de lige så godt, som de plejer og endda uden dirigent, da Mogens B. B. Jensen var blevet forhindret. I hans sted var det klarinettisten, Dorthe Linde Jørgensen, der tog over, og fortalte publikum om de forskellige marcher og andre numre, som orkesteret gav. Sammen med orkesteret nød publikum den flotte udsigt, og det gode vejr ved åen.

Tekst og fotos. Cille Strøm

IMG_8920 IMG_8915 IMG_8926 IMG_8912 IMG_8910 IMG_8918

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirsebærrets Dag fejret i Voerså...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER