Skjolds Jyllandsserie spillede uafgjort på hjemmebane

Skjolds Jyllandsserie spillede uafgjort på hjemmebane

28. august 2015 - kl. 16:32 - af

SONY DSCTirsdag aften var Hirtshals på besøg, da Skjolds JS-mandskab skulle følge op på den flotte sejr over Birkelse i weekenden. Hirtshals var placeret på en tredje plads inden kampen, hvorimod Skjold indtog en femte plads. De to hold har haft en del indbydes opgør indenfor de sidste par sæsoner, og sidst de mødtes var i DBU-pokalen, hvor tirsdagens hjemmehold tog en 3-1 sejr.

Kampen var ikke mere end 8 minutter gammel, da Hirtshals opsnapper en aflevering midt på banen, hvorefter en angriber bliver sendt dybt med en lang aflevering, og så stod der 1-0 til Hirtshals. Skjold rystede dog hurtigt scoring af sig, og skabte flere store chancer i løbet af første halvleg, men målet udebliver desværre. I anden halvleg var det forsat et meget lige affære med chancer til begge hold. Det lykkedes dog Skjold at få udlignet med 15 minutter igen, da Patrick Nødgaard fra omkring 45 meter sender kuglen indover Hirtshals’ målmand. Kampen forsætter med at bølge frem og til, hvor begge hold havde mulighed for at snuppe alle 3 point, men slutresultatet bliver 1-1, ikke mindst pga. flere fantastiske redninger til sidst i kampen af Skjolds målmand, Stefan Henriksen.

Jyllandsserie holdet skal i denne weekend spille lørdag på udebane imod Støvring IF kl.13.00. Husk i øvrigt at serie 3 spille hjemme på søndag imod Dronninglund IF kl.13.30, og serie 4 spiller lørdag kl.16.00 på hjemmebane imod naboerne fra Hørby IF.

Følgende hold er udtaget til lørdagens jyllandsserie kamp:

1. Stefan Henriksen

2. Søren Lambertsen

3. Alexander Petersen

4. Anders Poulsen

5. Jacob Thomsen

6. Thomas Pallesen

7. Patrick Nødgaard

8. Mads Boelskifte

9. Tobias Overlade

10. Jens Lorenzen

11. Mathias Mygind

12. Patrick Hoffmann

13. Christoffer Nødgaard

14. Christoffer Larsen

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds Jyllandsserie spillede uafgjort på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER