Skjold fik sæsonens første sejr på udebane

Skjold fik sæsonens første sejr på udebane

24. august 2015 - kl. 11:52 - af

Skjold_600x250Lørdag var Skjolds jyllandsserie hold på jagt efter sæsonens første sejr, da de skulle på besøg hos Birkelse IF, og modstanderen var placeret over Skjold i tabellen, idet de havde fået sæsonens første sejr i deres forrige opgør.

Kampen startede ud i et utrolig lavt tempo, hvor begge hold lige skulle se hinanden lidt an. Skjold mandskabet fik i løbet af de første 10 minutter skruet tempoet op, og blev mere boldbesiddende. En ændring som også begyndte at kaste flere og flere chancer af sig. Det blev til en del chancer på kanten af feltet, hvor både Morten Bøg og Jens Lorenzen kom frem til flere afslutninger. Man skal dog helt hen i slutninger af halvlegen, før det første mål kom. Morten Bøg blev nedlagt i feltet, og Tobias Overlade satte sæsonens tredje fuldtræffer til halvlegsresultatet 1-0. I anden halvleg forsatte kampbilledet, men grundet en del gule kort, så formåede Birkelse at lægge et mindre pres i starten af anden halvleg. De formåede samtidig at blive farlige på de dødbolde, som de fik sig tilkæmpet. Kampen blev reelt lukket med omkring 10 minutter igen, da Christoffer Larsen fik scoret til 2-0 via en Birkelse spiller.

Skjold fik dermed sæsonen første sejr, og ligger nu nr. 5 med 4 point for tre kampe. Holdet skal allerede i ilden igen tirsdag, hvor det gælder Hirtshals på hjemmebane kl.19.00.

Følgende hold er udtaget til tirsdagens jyllandsserie kamp:

1. Stefan Henriksen

2. Søren Lambertsen

3. Alexander Petersen

4. Anders Poulsen

5. Jacob Thomsen

6. Mads Boelskifte

7. Patrick Nødgaard

8. Jeppe Jacobsen

9. Tobias Overlade

10. Jens Lorenzen

11. Mathias Mygind

12. Thomas Pallesen

13. Christoffer Nødgaard

14. Christoffer Larsen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold fik sæsonens første sejr på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER