Åbent hus i Sæby Badmintonklub…

Åbent hus i Sæby Badmintonklub…

22. august 2015 - kl. 0:28 - af

IMG_0218Sæby Badmintonklub oplever for tiden stor medlemsfremgang især på ungdomssiden. Siden sæsonstart er der mødt knap 20 % flere spillere op til træning. ”Det er vi faktisk lidt stolte af”, siger Bjarne Lundø Møller, der er formand i klubben og indskyder med et smil på læben, at der stadig er plads til flere.

”Vi er nu ved at lægge sidste hånd på et flot og hyggeligt åbent hus arrangement, som finder sted søndag den 30. august klokken 11 – 13.

For børn og unge er der lagt op til en masse badmintonrelateret sjov og ballade. Er du måske den nye stjerne i ballonton? En Sæby-disciplin der stiller krav om hurtighed og slagkraft, eller er du måske den lokale verdensmester? Et mesterskab der afvikles på 10 min.

MEN!!! De voksne slipper heller ikke.
Træningssæsonen er i fuld gang, og klubbens medlemmer og bestyrelse glæder sig til at vise klubben frem, samt fortælle om dagligdagen i familiære rammer i den gamle klubs egen hal hvor man som medlem har adgang 24 timer i døgnet.

Kom og få en badminton- og klubsnak. Badmintonklubben er vært ved en lille forfriskning.

Vi håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi, husk at tage familie og venner med til et par hyggelige timer”, slutter Bjarne Lundø Møller.

IMG_0220 012b72da12d052025e3664bc6b copy 01f144a6b3a5645c1ec23ce140 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus i Sæby Badmintonklub...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER