Team Svenningsen Nordeuropæisk Mester

Team Svenningsen Nordeuropæisk Mester

21. august 2015 - kl. 13:22 - af

DSC01281I ugen op til det sidste løb, som blev kørt i Norge, har mekanikerne arbejdet intens på at finde de sidste hk., de er kommet et stykke af vejen, men der mangler stadig lidt, og de har en ide om, hvor de kan hentes, men det bliver ikke før efter løbet.

Det blev ikke et helt problemfrit løb, som de havde håbet på. Det startede med træning lørdag, og det gik helt fint, men Daniel var uheldig ved lodtrækning og skulle starte i første heat.

I første heat fik Daniel en kanonstart og blev 2. i heatet, med en supercar som vinder, og havde kørt 3. hurtigste tid i klassen, dette var udmærket på en nyvandet bane.

Så blev der gjort klar til andet heat, hvor Daniel denne gang skulle starte i heat 3, men ak, da det grønne lys tændte, blev Honda’en stående, der var røget en trækaksel, så nu skulle der virkelig kæmpes søndag, når det sidste heat og finalerne skulle køres.

Søndag morgen startede det med warm-up, her var Daniel ude at teste Honda’en tre gange, og på allersidste runde, knækkede gearskiftet af gearkassen, så nu skulle der arbejdes for at blive klar til 3. heat.

Desværre kostede den knækkede trækaksel, at de igen skulle ud i første heat. Her kørte Daniel et godt heat og blev 2. i heatet, og hurtigste mand i klassen, alt dette betød, at Daniel skulle starte i 4. position i finalen.

I finalen fik Daniel en rimelig god start, men havde yderbanen i første sving, hvor der var en del trafik, så efter 2. sving lå han stadig som nr. 4. Efter det blev det en hård og intens finale, hvor Daniel på sidste runde fik Honda’en klemt op på andenpladsen, det var et udmærket resultat med de odds, der havde været under vejs.

Team Svenningsen har, trods alle de uheld der har været igennem sæsonen, nået deres mål for denne sæson som var, at være med i toppen af Nordeuropæisk Mesterskab, og køre de DM løb der var tid og råd til.

DSC01286 DSC01295

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen Nordeuropæisk Mester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER