Hjertemotion i Sæby<br>…

Hjertemotion i Sæby

14. august 2015 - kl. 0:03 - af

BeneFiT ny_600x250Hjerteforeningens lokalkomité i Sæby vil atter i år i samarbejde med Benefit Sæby tilbyde en række mødegange med motion, som er specielt tilpasset folk, der på en eller anden måde har problemer med hjertet.

Samtidig med, at det gælder om at få en god motion og få pulsen i vejret, vil der blive lagt vægt på, at motionen sker med nænsom tilpasning til, at alle, der enten er blevet hjerteopereret eller har forhøjet blodtryk kan være med.

Erfaringerne med denne form for træning viser, at folk med hjerteproblemer får nyt håb for fremtiden og for at komme videre i livet – bl.a. fordi kroppen belastes på en sund måde, uden at hjertet ”brister”.

Hver gang er der motion i en time, og første mødegang af i alt 16 hos Benefit på Stationspladsen i Sæby er mandag den 24. august kl. 16.

Eventuelt yderligere oplysninger hos Merethe Gaardbo, tlf. 25271204.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjertemotion i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER