IF Skjold Sæby mod Hobros 3. hold

IF Skjold Sæby mod Hobros 3. hold

8. august 2015 - kl. 11:06 - af

Skjold_Aalborg_600x250Efter en vellykket sæson med en oprykning til Skjolds 1. hold, så kan der igen præsenteres Jyllandsserie fodbold på Sparekassen Vendsyssel Arena. Henover sommerferien har opstarten til den kommende sæson traditionen tro været kort, hvor der blot er blevet spillet tre træningskampe, inden turneringen går i gang for alvor.

Skjold skal i turneringens første kamp prøve kræfter med Hobros 3. hold, som samtidig er nedrykkere fra Danmarksserien. Der er ingen tvivl om, at der venter en svær opgave, hvor modstanderen er på en helt anden hylde end den foregående sæson. Holdet får derfor brug al den støtte de kan få, og med en lovende vejrudsigt, så håber klubben at se rigtig mange tilskuere på lægterne til sæsonpræmiere i dag kl.13.30.

Der er som altid øl på køl og pølser på grillen.

Cheftræner Nikolaj Dorff har valgt følgende 14 spillere til weekendens kamp:

1. Stefan Henriksen

2. Søren Lambertsen

3. Alexander Petersen

4. Anders Poulsen

5. Jacob Thomsen

6. Morten Bøg

7. Patrick Nødgaard

8. Patrick Pedersen

9. Tobias Overlade

10. Jens Lorenzen

11. Mathias Mygind

12. Thomas Pallesen

13. Christoffer Nødgaard

14. Daniel Overlade

15. (Mads Andersen)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby mod Hobros 3. hold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER