Atletikstart på SIK80 nye baner<br>…

Atletikstart på SIK80 nye baner

8. august 2015 - kl. 0:04 - af

IMG_0548 copySommerferien er blevet brugt til at renovere rundbanerne på atletikstadion. De står nu nymalede og indbydende til efterårets træning og stævner. Atletikken starter i uge 33.

”SIK 80 har haft en travl forårssæson med Skole OL, stævner og atletikskole, og vi håber på, at den megen aktivitet og fokus der har været på atletikken i medierne, vil give ungdommen lyst til at prøve kræfter på atletikken i Sæby”, siger formand for SIK80 Gunnar Møller Nielsen.

Træningstiderne kan ses på www. SIK80.dk

IMG_1966 copy IMG_2265 copy

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Atletikstart på SIK80 nye baner
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER