Agersted Friskole er en realitet<br>…

Agersted Friskole er en realitet

6. august 2015 - kl. 0:03 - af

Bestyrelse Agersted FriskoleEt års hårdt arbejde blandt de lokale kræfter i landsbyen Agersted kulminerer søndag d. 9. august kl. 10-13, når byens nye friskole fejrer første skoledag med en stor indvielsesfest.

At Agersted Friskole har valgt at holde første skoledag på en søndag, er for at give alle forældre mulighed for at deltage i deres børns første skoledag. Det er samtidig en af de mange muligheder, som bestyrelsen, skolelederen og lærerne har valgt at gribe i bestræbelserne på at skabe en skole, der har mennesker – både store og små i centrum.

Opbakningen til Agersted Friskole er stor. De starter med 75 elever i skolen og 25 børn i den tilhørende fribørnehave. Rigtig mange borgere fra Agersted og oplandet har doneret penge til projektet og har investeret deres tid og kræfter på at gøre rent, male, renovere, samt skaffe og flytte inventar og materialer i løbet af sommeren, således at skolen nu kan slå dørene op for HELE BYENS SKOLE!

Program for dagen
Festlighederne starter kl. 10, hvor skoleleder Gitte Troelsgaard klipper snoren til Agersted Friskole, og bestyrelsesformand Jakob Hassingboe vil holde tale. Efter indvielsen går elever og forældre i deres klasser sammen med klasselærerne.

Friskolen er vært for rundstykker og kaffe, og der vil være aktiviteter for store og små. Kom endelig og deltag i festen! Agersted Garden spiller, byen vil være pyntet med festlig flagallé. Skolen regner med, at min. 300 gæster vil deltage og blandt andre borgmester i Brønderslev Kommune Mikael Klitgaard har takket ja til invitationen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Agersted Friskole er en realitet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER