I top 3 i Nez-cuppen trods bil med reservemotor

I top 3 i Nez-cuppen trods bil med reservemotor

3. august 2015 - kl. 10:08 - af

Nez 2015, Litauen 008Team Svenningsen havde endelig tre løb hvor grejet holdt med kun små skader, det er den gamle gr. N motor der p.t. ligger i Hondaen, og det viser at de har en stabil reservemotor, når de får den anden gjort klar.

Det var med stor spænding, der blev taget hul på Nez- cuppen (Nordeuropæiske mesterskab), hvor de startede i Litauen, lørdag den 11/7. I første heat kørte de 6. hurtigste tid i klassen, og i anden heat kørte de 5. hurtigste tid i klassen og ligger nu samlet 5 i klassen. I 3. heat kørte de 4. hurtigste tid i klassen trods en punktering, og ligger samlet nummer 4. I semifinalen bliver de nr. 2, og er nu klar til finalen med start fra midterste række. I finalen bliver de nr. 4 og dermed ligger de nr. 4 i Nez-cuppen.

Anden Nez- cup løb var i Letland, hvor første heat blev kørt lørdag den 18/7, her blev det til 2. hurtigste tid i klassen, men i anden heat udgik de desværre med en defekt trækaksel, og i 3. heat kørte de hurtigste tid i klasse, og var nu klar til finalen fra anden startrække. Det blev en utrolig hård finale, hvor Daniel fik Hondaen kørt op på 2. pladsen, og lå længe og pressede på for at tage 1. pladsen, men det lykkedes ikke, køler og blæser var så medtaget, at der efter målstregen gik ild i blæseren, som blev slukket med en pulverslukker.

Team Svenningsen ligger nu samlet nr. 2 i Nez-cuppen, som er et rigtigt godt resultat med det udgangs punkt de havde.

Motorsportsfestivalen den 23. -25.7. Efter bilen var vendt hjem fra Letland tirsdag aften 21.7. blev der onsdag taget fat på at rette den op og skifte forenden samt skifte køler og blæser, og fredag var de så klar til 1 heat hvor de kørte hurtigste tid i klassen. I 2. heat fik de problemer med Hondaen, der kun gik på 3 cylindre, men trods det blev det til 2. hurtigste tid i klassen. Så blev det lørdag, og regnen satte ind. 3. heat blev kørt i 2. hurtigste tid, og 4. heat blev kørt i hurtigste tid i klassen. Inden semifinalerne ligger de nr. 1 i klassen, og i semifinalen tog Daniel starten og kørte sikkert over stregen som nr. 1, og dette gentog han i finalen.

Endelig tre løb med succes, hvor der kun var små problemer, og nu gælder det om at få Hondaen gjort klar til løb nr. 3 i Nez-cuppen, som er i Nysum den 8.-9.8., og weekenden efter i Norge hvor sidste afdeling af Nez-cuppen køres.

Følg dem på facebook Team Svenningsen, eller på deres hjemmeside www.teamsvenningsen.dk, hvor der er billeder og film.

Motorsportsfestival 2015 R copy Nez cup Letland 2015 018

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I top 3 i Nez-cuppen trods bil med reservemotor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER