Fodboldturister i Voerså<br>…

Fodboldturister i Voerså

31. juli 2015 - kl. 14:11 - af

Allan Berg Andreasen til v copyI Voerså IFs idrætsuge deltager mange fremmede fodboldspillere fra omegns- og naboklubber.

På fodboldskolen, der altid ligger i de første par dage, er det heller ikke nogen undtagelse. I år har vi kendskab til en dreng fra Hadsten, der var på ferie i området, men også voksne udefra deltager gerne i idrætsugen som for eksempel gadeturneringen.

Niels Lindgaard
Han er 54 år gammel. Han er københavner, men har helt fra barnsben ferieret i Lyngså og gør det stadig. Han kender en del fodboldspillere fra både Lyngså og Voerså, og gennem årene er der opstået et venskab, som varer ved. Det har nogle gange betydet, at fodboldspillere fra Lyngså og Voerså er blevet inviteret over til Niels Lindgaard på en forlænget weekend, og de har sikkert haft et par sjove dage i København, men de modsatte besøg er også tilfældet. Niels Lindgaard bor privat i Lyngså, når han besøger området, og i år havde han taget et par kammerater med. Den ene bor ganske vist i Aalborg, men har opholdt sig i København i mange år, og alle 3 deltog på oldboysholdene onsdag i idrætsugen. Sagen var den, at der skulle komme flere oldboyshold og spille mod hinanden. Ganske få timer før kampene skulle starte på Voerså Stadion, kom der en hel del afbud fra flere af klubberne. Nu var gode råd dyre. I hast blev der skaffet spillere fra Sæby, Lyngså, København og selvfølgelig Voerså. Det blev en broget forsamling på i alt 18 mand. De spillede en kamp mod hinanden, og alderen var fra 28 år til den ene af københavnerne, der er 65 år. Dommer i kampen var 66 årige Kurt Thomsen, Lyngså.

Debut på AB Arena
Allan Berg Andreasen har i mange år været spiller og holdleder i Voerså IF. For et par år siden

(5. april) fyldte han 60 år, som blev fejret i klubhuset, og udenfor stod et skilt på stadion med AB Arena. For det første passer det på Allans forbogstaver, og for det næste blev Voerså Stadion for en tid døbt om til AB Arena. De 3 omtalte københavnere spiller alle i Akademisk Boldklub, der nok er bedre kendt under navnet AB. Opfinderen af AB Arena er Niels Lindgaard. Onsdag 29. juli fik han selv den ære at debutere på AB Arena i Voerså som fodboldspiller.

Makreldrømmen
Allan Berg Andreasen inviterede sidst i juli, de 3 københavnere på en sejltur. Da det er makreltid, tog de fiskestængerne med, og turen gik en tur ud på Kattegat. Fiskestængerne blev brugt flittigt, og ifølge Niels Lindgaard på Facebook blev det til en del makrel, men ifølge Allan Berg Andreasen, blev det til ingenting, så den flyvfisk må ligge hen i det uvisse.

Tekst og fotos. Cille Strøm.

IMG_8741 IMG_8742

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldturister i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER