To dages fodboldskole i Voerså<br>…

To dages fodboldskole i Voerså

29. juli 2015 - kl. 9:39 - af

IMG_8695Mandag og tirsdag i uge 31 nød 50 unge fodboldspillere af begge køn sammen med trænere og holdledere fra Voerså IFs herreseniorafdeling en to dages fodboldskole i Voerså IF. Trods lidt småregn hist og pist var der ingen der tog notits af det, men tværtimod gik alle op i det med liv og sjæl. Fodboldskolen var gratis og ikke bare for klubbens medlemmer, men for alle.

I flere år har Voerså IF afholdt fodboldskole i børnenes skoleferie, og den ligger hvert år i uge 31. Det passer lige nøjagtig med, at mange forældres ferie er slut, og så kan børnene få tid til at deltage i fodboldskolen. Her bliver der undervist og spillet fodbold seriøst, men flest gange er det ved leg med bold, og så er der ikke mindst det sociale, som alle nyder godt af. Mathias Hardam er fra Hadsten og deltog for anden gang i fodboldskolen. Han siger. – Jeg er på besøg hos min kusine Mathilde Hardam, og vi var også med på fodboldskolen sidste år. Det er sjovt, og så får vi lov til at røre os og spille en masse med bold.

Masser af bold blev det til de to dage. Her blev der spillet fodboldkampe til to mål, straffesparkskonkurrencer, driblet i klynge, hovedstød, finurlige afleveringer, hjørnespark, målmandstræning, dribleture samt en hel masse andet sjov. Udstyret var skam også i orden. Stjernerne var ikke selv til stede, men ingen tvivl om at børnene godt vidste hvem Messi, Balotelli, Laudrup, Helenius og AAB var. Det kunne tydeligt aflæses på trøjerne, hvem man var fan af.

Omkring en halv snes stykker af Voerså IFs seniorspillere, hvoraf nogle også træner ungdomshold til daglig, ofrede et par dage af deres sommerferie for at træne lidt selv, men også for fodboldungdommens skyld, så de kunne komme i form til efterårets strabadser.

Tekst og fotos. Cille Strøm

IMG_8712 IMG_8694 IMG_8715 IMG_8718 IMG_8701 IMG_8711 IMG_8722 IMG_8696 IMG_8706 IMG_8707

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To dages fodboldskole i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER