Skjold-drenge i fodboldfinaler<br>…

Skjold-drenge i fodboldfinaler

11. juli 2015 - kl. 0:58 - af

IMG_4816 copyIF Skjold Sæbys havde to hold med i Cup No. 1 i Frederikshavn, og begge hold spillede sig i finalerne, som blev spillet i Frederikshavn.

U13-drengene stod i A-finalen over for de meget stærke drenge fra Reading FC. Englænderne havde på deres vej til finalen uddelt bank til alle modstanderne, og Sæby-drengene kom også på en umulig opgave i finalen.

Englænderne, som træner 10 timer om ugen og er på kontakt i Reading FC, lagde et tungt pres på Sæby fra første fløjt. Sæbys defensiv holdt stand i 5 minutter, men herefter gik det stærkt. Reading spillede teknisk fodbold på et højt plan, og englænderne, som er rangeret blandt de fem bedste hold i England på deres årgang, gik til pausen med en føring på 7-0.

Også efter pausen kæmpede Sæby mod overmagten. Englænderne vandt finalen med 11-0.

I årgangen under sejrede Reading FC også i A-finalen, mens Sæbys U12-drenge støj helt til tops i B-rækken. Sæby vandt en dramatisk finale mod norske Haugesund med 4-3 efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Det var norske Haugesund, som lagde pres på Sæby fra starten af kampen, men som første halvleg skred frem og finalenerverne blev rystet af, så spillede Sæby sig ind i kampen, og det lykkedes Sæby at bringe sig foran med 1-0 midt i halvlegen på et mål scoret af Frederik Ryberg Christiansen. Det var Sæbys eneste store chance i første halvleg, mens det norske hold havde flere gode forsøg.

I anden halvleg pressede Haugesund på for en udligning. Sæby var farlige på kontra angreb, men det var nordmændene, som kunne juble. Et flot langskudsmål sikrede norsk udligning til 1-1. Det blev den ordinære kamps resultat.

2 gange 10 minutters forlænget spilletid bragte ikke yderligere scoringer med sig, og de to hold måtte ud i straffespark for at finde en vinder. Her blev Sæbys meget stærke målmand Christoffer Stenbro den store helt. Han reddede tre af de fem norske forsøg, og Abraham Oriem kunne koldt sparke det afgørende straffespark i kassen til Sæby-sejr på 4-3.

IMG_4819 copy IMG_4814 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold-drenge i fodboldfinaler
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER