IF Skjold Sæby til Rema 1000 cup …

IF Skjold Sæby til Rema 1000 cup …

30. juni 2015 - kl. 13:32 - af

IMG_0289IF Skjold Sæby har i den forgangne weekend haft 74 spillere i alderen 10 -13 år drenge/piger samt 18 ledere af sted til Rema 1000 cup i Sejs.

Det er andet år, klubben vælger at drage til Sejs for at spille turnering med deres ungdomsspillere.

Turneringens hold er af meget høj kvalitet, så både drenge- og pigeholdene skulle i hver kamp præstere deres bedste. Turnerings højde punkt var da IF Skjold Sæbys fantastiske U 11 piger spillede sig i finalen, her var alle spillere og samtlige forældre klar med en super støtte og opbakning.

De tabte desværre finalen, men humøret var helt i top over den flotte 2. plads.

Det har været en fantastisk weekend med god fodbold og masser af socialt samvær holdene imellem.

IF Skjold Sæby vil gerne takke for den store opbakning, der har været fra forældrene, som var med i Sejs for at støtte spillerne, og klubben er allerede i gang med at planlægge næste tur. Deres U 14 – U 16 drenge/piger skal til Verona Cup i uge 42.

IMG_0306 IMG_0318 IMG_0299 IMG_0300

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby til Rema 1000 cup ...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER