18 medaljer til Sæby Atletik ved Vestdanske mesterskaber

18 medaljer til Sæby Atletik ved Vestdanske mesterskaber

25. juni 2015 - kl. 9:11 - af

IMG_1875_600x250SIK 80 havde 8 atleter til start ved de Vestdanske mesterskaber i Skive i weekenden. Det blev til 3 guld-, 8 sølv- og 7 bronzemedaljer.

Kasper Larsen, 16 år, leverede Danmarks længste spring i år i aldersgruppen 16-17 år med 6,78m i længdespring. Kasper var helt i særklasse og leverede spring på spring over sin PR på 6,55m, men vinden var en lille smule for stærk i forhold til, at springet ville blive godkendt i Dansk Atletikforbunds statistik. Men guldet var i hus, og Kasper må glæde sig til at den næste konkurrence ikke har så megen medvind.

Nikoline Stellan Jensen, 13 år, leverede også Danmarks længste kast i diskoskast med et kast på 28,14 m ca. 10 m længere end nr. 2. Nikoline havde også det bedste kast i DK inden konkurrencen med et kast på 27,46m. Dvs. hun forbedrede sin PR. Flot præstation.

Anne Farum, 16, år vandt guld diskoskast med et kast på 29,54m lidt under hendes PR. Anne ligger i øjeblikket på DK`s rangliste, som nr. 4, så stabil kastende at hun var tæt på sin PR.

Sammen med Anne Farums guld, besatte Sæby også sølv- og bronzepladsen med hhv. Janni Kristensen og Signe Jensen. Så de har et solidt tag i denne øvelse.

Ny i klubben er Bastian Peitersen i 16-17 års gruppen. Han skulle stille op i 5000m løb og havde en PR på godt 17 min. Han gjorde det godt og trak bronzen til Sæby med ny PR på 16,49 min. Stort tillykke.

Foruden de nævnte havde Sæby også deltagelse af Louise Østergård 16 år, som vandt sølv i trespring og Julian Schlegel, som tog bronze i trespring.

Næste aktivitet er atletikskolen i uge 27 på atletikstadion. Enkelte pladser www.gmn@turbopost.dk

IMG_1893 IMG_1884 IMG_1856 IMG_1861

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '18 medaljer til Sæby Atletik ved Vestdanske mesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER