Skjold spiller lørdag sidste kamp i denne sæson

Skjold spiller lørdag sidste kamp i denne sæson

19. juni 2015 - kl. 10:14 - af

IF Skjold maal_600x250Lørdag har Skjolds Serie 1 og Serie 3 deres sidste kampe i denne sæson, og de spilles begge på Sparekassen Vendsyssel Arena. Serie 1, som rykkede op for et par uger siden, skal møde AaB i deres kamp, hvorimod Serie 3 tager imod Strandby.

Serie 1’s kamp er uden betydning, da AaB ikke er indblandet i den dramatiske nedrykningskamp i rækken. Det er derfor to hold, som kan spille helt frit og nyde sæsonens sidste kamp. I deres forrige opgør slog Serie 1 lørdagens modstandere med 2-0, hvilket også var kampen, hvor holdet for alvor meldte sig ind i kampen om oprykningen. Serie 3 kan matematiske set forsat tage billetten op i Serie 2, men det vil kræve et nederlag til Flauenskjold og samtidig en sejr til Serie 3.

Begge kampe skal spilles kl.13.30, så er der masser af bold at se frem til på Sparekassen Vendsyssel Arena på lørdag. Der er som altid gratis entré, kolde øl samt pølser på grillen – så kom ud og støt holdene!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold spiller lørdag sidste kamp i denne sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER