Samråd om skifergas aflyst<br>…

Samråd om skifergas aflyst

31. maj 2015 - kl. 13:49 - af

Skifergas_600x250Torsdag kunne Sæby Avis skrive, at der på Folketingets hjemmeside figurerede et møde – et såkaldt samråd – i Folketingets Klima-, Energi- og Bygningsudvalg berammet til den 4. juni, ligesom der i samme artikel var et referat fra møde i Frederikshavn Byråd om samme emne.

Samrådet skulle dreje sig om boring efter skifergas og var baseret på spørgsmål fra Per Clausen (Enhedslisten).

Når man fredag morgen frekventerer Folketingets hjemmeside, viser det sig imidlertid, at mødet nu er aflyst: http://www.ft.dk/Folketinget/udvalg_delegationer_kommissioner/Udvalg/Det_energipolitiske_udvalg/Kalender/Vis.aspx?itemid={4D89CB94-2580-4AEE-919C-6C218624F452}

Det hænger sammen med, at mødeaktiviteten i Folketinget normalt indstilles, når statsministeren har udskrevet valg; men Folketingets hjemmeside var åbenbart endnu ikke helt opdateret på dette felt i går. I øvrigt har Per Clausen officielt haft sin sidste arbejdsdag ”på borgen” i forbindelse med valgets udskrivelse, idet han ikke genopstiller for sit parti.

Hvad der så kommer til at ske med samrådsspørgsmålene til Energiministeren og Miljøministeren står foreløbig hen i det uvisse. De bliver i hvert fald ikke stillet i samrådet.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samråd om skifergas aflyst
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER