Top og bund mødes på Sparekassen Vendsyssel Arena

Top og bund mødes på Sparekassen Vendsyssel Arena

29. maj 2015 - kl. 12:17 - af

Skjold Sparv2012Lørdag er der igen kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena, når Skjolds serie 1 tropper tager imod Skibsby-Højene. I holdenes omvendte opgør blev til det til en målrig og underholdende affære, da Skjold vandt kampen 4-2.

Hjemmeholdet skal være klar fra start imod SHI, da der venter dem en svær kamp imod et hold, som kommer med fuld udblæsning fra kampens start. SHI er kendt for at lægge et højt pres på deres modstandere, derfor bliver det Skjolds primære opgave at finde den rigtige taktik til at løse dette. Lørdagens modstander kæmper en brav kamp for overlevelse i rækken, hvorimod Skjold forsat holder fast i 1. pladsen. Der er derfor ingen tvivl om, at begge hold vil være top motiveret til at få alle tre point.

Kampen spilles kl.13.30, hvor der som altid er gratis entre, kolde øl samt pølser på grillen. Husk i øvrigt, at Serie 5 spiller samme dag kl.11.30 i Strandby, og serie 3 spiller søndag kl.13.30 på hjemmebane imod Bangsbo Freja.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Top og bund mødes på Sparekassen Vendsyssel Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER