Skjolds serie 1 måtte nøjes med uafgjort på udebane

Skjolds serie 1 måtte nøjes med uafgjort på udebane

27. maj 2015 - kl. 11:30 - af

Skjold jyllandsserie_600x250Fredag var Skjolds serie 1 på besøg hos Aalborg Chang, hvor der ventede en meget svær udekamp. Holdene var placeret i hver sin ende af tabellen, men det kunne ikke ses i en meget intens og lige kamp.

I kampens indledning bølgede spillet frem og tilbage, men efter godt 10 minutter lykkedes det Chang at bringe sig foran 1-0. Efter et indkast mislykkedes det Skjold at få clearet bolden, og en Chang-spiller kunne sparke den ind fra tæt hold. Denne føring holdt en halv times tid, da Jens Lorenzen sendte en udligning i kassen direkte på et hjørnespark. I anden halvleg formåede Skjold at sætte sig på spillet, hvor det blev til en 2-3 store chancer i åbent spil, og et godt frisparksforsøg, som ramte overlæggeren. Chang bed også fra sig et par enkelte gange, men anden halvleg sluttede, som den startede, og holdene måtte tage til takke med 1 point hver.

Skjolds nærmeste konkurrenter fra AaB tog til gengæld en sejr, og derved hentede de to point, hvilket betyder, at der nu er 5 point mellem 1. og 2. pladsen. Serie 3 tog endnu en flot sejr på 3-5 over øboerne fra Læsø. En sejr, som giver dem 20 point, og en rigtig flot 1. plads i rækken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds serie 1 måtte nøjes med uafgjort på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER