SparNord i Sæby uddelte talentudviklingspriser

SparNord i Sæby uddelte talentudviklingspriser

26. maj 2015 - kl. 11:13 - af

Jazz talentudviklingRetfærdigheden valgt ved dette års jazzfestival, at åbne huset for unge talenter, og det betød, at der både fredag og lørdag kunne opleves skøn og inciterende jazz med unge nye talenter.

I forbindelse med jazzfestivalen, ville SparNord Fonden, med en donation til de unge nye talenter, gerne vise deres anerkendelse af nogle af de mange unge kunstnere, og donationen, også kaldet talentudviklingsprisen, blev lørdag kl. 17 overrakt i Retfærdigheden af afdelingsdirektør Rikke Kloppenborg fra SparNord i Sæby.

De unge, som fik tildelt prisen var:

Jens fisker med band
Lasse Sandkamm, kvintet
Salvador Olmos, quartet

BO8A9388 BO8A9386 BO8A9380

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SparNord i Sæby uddelte talentudviklingspriser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER