Sæbyspejderne tog Ice Age tema helt bogstaveligt

Sæbyspejderne tog Ice Age tema helt bogstaveligt

26. maj 2015 - kl. 10:17 - af

juniorSæbygaard Gruppen var først i maj på divisionsturnering i Mosbjerg, hvor der, udover de knap 70 spejdere og ledere fra Sæby, deltoge mere end 200 andre spejdere fra Det Danske Spejderkorps i hele Vendsyssel.

Temaet var Ice Age, og det blev det helt bogstaveligt, da morgenerne bød på is på telte og bivuarker. Heldigvis var spejderne forberedt på lidt af hvert, og med skiundertøj og lune fleecetæpper gik det hele.

De ældste spejdere skulle på en længere tur, og hvor de yngste skulle blive i Mosbjerg, fortsatte de ældste med bussen til Lyngperlen ved Jerup, hvor de skulle overnatte og næste dag gå tilbage til Mosbjerg. Undervejs skulle rygsækkene bæres og opgaver løses.

Mikro- og minispejderen var på opgaveløb på selve Spejdercenteret i Mosbjerg, mens juniorspejderne var rundt i hele byen, og også nåede museet ved Bjørnager. Alle skulle i løbet af dagen løse opgaver med relation til Ice Age. Der blev stegt dino kød og æg, alle sanser blev brugt under snestorm på isen, musikinstrumenter blev bygget og afprøvet, inden alle kunne mødes til aften for at spise i fællesskab.

Mens morgenen havde været kold, havde eftermiddagen været våd, meget våd, men til aften klarede det op, og alle kunne mødes til lejrbål i tørvejr.

Søndag morgen skinnede solen og tovtrækningskonkurrencen kunne gå i gang. Sæbys mikrospejdere viste sig at være de stærkeste i divisionen, mens de ældre måtte se sig slået ud af de andre grupper. De vender stærkt tilbage næste år.

Weekenden sluttede med præmieoverrækkelsen, hvor Sæby råbet lød flere gange. Mikrospejderne fik en sølvplade for tovtrækning, men også for både 1. og 3. plads i dagsløbet, mens også juniorerne fik både 1. og 3. plads for dagsløbet. Rigtig flot kæmpet af alle spejderne.

Nu venter et jubilæumsarrangement for spejderne grundlovsdag, og senere sommerlejren Vendelbo Jamboretten, hvor hele gruppen deltager i Mosbjerg i uge 31.

IMG_0886 mikro

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbyspejderne tog Ice Age tema helt bogstaveligt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER