420 elever til Skole OL i Sæby<br>…

420 elever til Skole OL i Sæby

25. maj 2015 - kl. 10:28 - af

IMG_0425_600x250Fire klasser er nu klar til finalen i København mellem den 8. og 12. juni.

Atletikstadion i Sæby summede af aktive elever fra, Stensnæs, Bangsbostrand, Hørby/Dybvad og Sæbygaardskolen. Vejret viste sig fra den positive side, så der var mulighed for at ligge og hygge sig mellem konkurrencerne og nyde musikken fra højtalerne.

Efter indmarchen bød borgmester Birgit Hansen velkommen. Til lejligheden bar hun borgmesterkransen, hvorefter Signe Krogh og Malte Strunge varmede eleverne op. Derefter løb Kasper Larsen fra Sik 80 ind med OL fakkelen i hånden (tidligere løbet med af Gunnar Møller Nielsen under OL i Kina 2008). Eleverne løb derefter en omgang sammen med Kasper, og stævnet var i gang. Sæby Atletik havde ikke før været arrangør til så stort et stævne. Takket være de unge disciplinledere, så forløb stævnet til alles tilfredshed.

Der skulle konkurreres i sprint, længdespring, kast, motionsløb i 10 min. samt 20 x 200m stafetløb. Der blev heppet og klappet af klassekammeraterne, og eleverne viste stor omsorg for hinanden under hele stævnet.

Der var stor jævnbyrdighed i klassekonkurrencerne. Så spændingen blev først udløst ved præmieoverrækkelsen.

Finaleklar er Sæbygaardskolens 4.b og 6.b, Bangsbostrand Skoles 5.a og Hørby/ Dybvads 7.a. Der venter eleverne en spændende oplevelse på Østerbro Stadion.

Fakel IMG_0505 copy IMG_0547 copy IMG_0586 copy IMG_0636 copy IMG_0708 copy IMG_0643 copy IMG_0801 copy

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '420 elever til Skole OL i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER