Ung jazz i Retfærdigheden i Algade

Ung jazz i Retfærdigheden i Algade

22. maj 2015 - kl. 11:04 - af

Ret Algade_600x250Som et af flere spillesteder i Sæby under dette års jazzfestival, har de i Retfærdigheden valgt at åbne huset for de unge talenter. Det betyder at der fredag og lørdag eftermiddag kan opleves skøn og inciterende jazz med unge, som både spiller egne og andres kompositioner.

SparNord Fonden har med en donation på 10.000 kroner til de unge spillere været med til vise deres anerkendelse af nogle af de mange unge talenter, som beriger os andre med deres store musikalitet.

Priserne vil blive overrakt i Retfærdigheden på lørdag kl. 17 af Rikke Kloppenborg fra SparNord i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ung jazz i Retfærdigheden i Algade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER