Tysk besøg på handelsgymnasiet…

Tysk besøg på handelsgymnasiet…

21. maj 2015 - kl. 11:22 - af

11216255_10153360308309759 copyI denne uge har Handelsgymnasiet Frederikshavn besøg fra Tyskland. Ugens skema byder på alt fra udflugt til Skagen og virksomhedsbesøg til klasseundervisning.

Handelsgymnasiet i Frederikshavn har i mange år haft et tæt samarbejde med det tyske handelsgymnasium Berufskolleg des Kreises Höxter (Nordrhein-Westfalen/i nærheden af Hannover) – og der er længe blevet set frem til besøget.

– Det er vigtigt, at vores elever er opmærksomme på, at kulturer er forskellige. De skal have et kendskab til landenes kulturer, så de senere kan kommunikere og forhandle med andre lande. Derfor er det fantastisk at få besøg af udenlandske elever, som skal indgå i dagligdagen sammen med os og komme med input til vores undervisningsmiljø, fastslår tovholder for besøget lektor Lene Porsborg – og tilføjer at virksomheder fra lokalområdet har vist stor interesse for at få eleverne på besøg, så de kan få indblik i dansk virksomhedskultur. Eleverne skal besøge Nordjyske Medier, Spar nord, Man Diesel & Turbo, Scandic the Reef, Nordjyske Bank, Ørskov, Frederikshavn Kommune og VMS Technology.

Handelsgymnasiets elever har tidligere på året været på studietur til Höxter og har glædet sig til tyskernes genbesøg, som ud over det faglige indhold, byder på bøf med løg i skolens kantine, besøg hjemme hos eleverne og restaurantbesøg på Fridas

Handelsgymnasiets fokus på kulturelle kompetencer underbygges af, at Frederikshavn Handelsskole blandt andet udbyder studieretningen med et internationalt snit – nemlig ’Globalisering’.

– Vi har mødt en stor interesse for studieretningerne. Eleverne viser begejstring for at arbejde med udenlandske problemstillinger som fx kultur, udenrigspolitik og virksomhedernes globale udfordringer, fastslår Lene Porsborg

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tysk besøg på handelsgymnasiet...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger