Skjolds serie 1 gæster fredag Aalborg Chang

Skjolds serie 1 gæster fredag Aalborg Chang

20. maj 2015 - kl. 11:31 - af

Skjold_Aalborg_600x250Fredag venter der endnu et Aalborg hold, når Skjolds serie 1 mandskab skal en tur til Aalborg Chang. I holdenes første opgør i sæsonen blev det til et uafgjort resultatet på 1-1 efter en meget lige kamp.

Der er ingen tvivl om, at der venter Skjold en meget svær opgave, da de møder en modstander med kniven for struben. Chang er placeret i den tunge ende af tabellen, og har i den grad brug for point for at kravle på den rigtige side af nedrykningsstregen. Fredagens modstander fik samtidig en vital sejr i sidste runde, så det kræver, at holdet er klar fra første fløjt, hvis der skal point med hjem fra Aalborg. Skjold har etableret et forspring ned til sin nærmeste forfølger på 8 point med 5 kampe igen, så det kræver forsat point i hver kamp, hvis drømmen om en oprykning skal realiseres.

Serie 1’s kamp spilles kl.19.00 på Changs baner, hvorimod Serie 3 først spiller mandag (den 25. maj) på udebane imod Læsø. Serie 5 skal først i ilden igen den 30 maj, hvor de skal en tur til Standby-Elling. Serie 6 spiller dog allerede torsdag kl.19.00 i et lokalbrag imod naboerne fra Syvsten IF.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds serie 1 gæster fredag Aalborg Chang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER