Klostergyden’s Fisk holder 10 års jubilæum

Klostergyden’s Fisk holder 10 års jubilæum

19. maj 2015 - kl. 9:48 - af

Klostergydens Fisk_600x250_2”Det er nu 10 år siden Sæby’s gamle smedeværksted blev lavet om til Klostergyden’s Fisk. Det har været 10 spændende, lærerige og til tider udfordrende år. Da vi for 10 år siden stod med ide, tegninger og lyst til at iværksætte, var vi så heldige at få kontakt til Søren Clausen og hans familie, fra Clausens Fisk i Århus, som er Danmarks ældste fiskeforretning. Jeg glemmer aldrig, vi stod med vores fine tegning. Han kiggede på den, begyndte at strege ud og lave nye streger. ”Sådan skal butikken se ud!” Butikken blev så flot! Han delte sin viden, erfaring og sin enorme entusiasme videre til os”, fortæller Helene fra Klostergyden’s Fisk.

Oplevelser – Voergaard Slot – Den Franske Ambassade
”Vi har været med til mange spænende ting! Blandt andet blev jeg en dag ringet op af Anker Laden Andersen, som sagde: ”Vi får Prins Henrik på besøg på Voergaard Slot! Laver du en menu”? Jeg tabte helt pusten, og tænkte som vi jyder nu gør, er det nu rigtigt? Er vi nu dygtige nok?  ­Det var en kæmpe oplevelse at være med til. Vi lavede også menuen til Den Franske Ambassade, da de også gæstede Voergaard Slot. Det er sådan nogle oplevelser der er sjove at have med i rygsækken”.

Traditioner hos Klostergyden’s Fisk
De forsøger også at være med til at skabe traditioner, bl.a. Pinse Jazz, som er på lørdag den 23. Maj. Med hyggelig jazz og god fisk, og de har også Fiskens Dag, som er den 2. lørdag i september. Her er der fiskeauktion, mad og god, og hyggelig havnestemning.

Web-Fisk
I 2013 lancerede forretningen deres Web-butik, hvor de bragte fisk ud til hele Nordjylland. Det blev et kæmpe hit, og de kunne i 2014 sende fisk til hele Danmark.

Nye tiltag og muligheder
”Vi slutter et årti med, at vi køber grunden som Klostergyden’s Fisk har til huse på, af Frederikshavn Kommune. Det er vi super glade for! Det gør, at vi er klar på endnu et årti, med udfordringer og hvor det er muligt at sætte nye tiltag i gang. Vi er blandt andet i gang med at sætte Klostergyden’s Fisk på landkortet, med vores landsdækkende web-butik, og samtidig er vi i gang med at lave en rigtig hyggelig terrasse omme bagved butikken. Her har man mulighed for at nyde vores lækre fisk, gode events hele sommeren og med udsigt over Sæby å og den lækre aften sol”, slutter Helene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergyden’s Fisk holder 10 års jubilæum ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER