Skjold godt på vej tilbage til Jyllandsserien

Skjold godt på vej tilbage til Jyllandsserien

18. maj 2015 - kl. 12:45 - af

IF Skjold Saeby - Viborg Soendermarken_600x250Lørdag havde Skjold muligheden for at forsvare deres 1. plads, da de fik besøg af nedrykningskollegaer fra FC Solsiden. Skjold havde besejret lørdagens modstandere med 4-0 på udebane i det omvendte opgør.

Kampen er ikke mere end 3 minutter gammel, da Skjold bringer sig foran 1-0. Målet blev scoret af Jens Lorenzen, som kunne krone et flot angreb med et mindst lige så flot mål, da han hængende i luften kunne helflugte bolden op i hjørnet til noget lignende årets mål på Sparekassen Vendsyssel Arena. Hjemmeholdet havde knap fået armene ned, da FC Solsiden udligner til 1-1 under et minut efter føringsmålet. Efter den hektiske start falder kampen mere til ro, hvor Skjold forsat sidder mest på spillet. Dette udmunder i et par chancer inden halvlegsfløjtet, men holdene går til pause ved stillingen 1-1.

I 2. halvleg er det forsat Skjold, som sidder på spillet, dog uden at holdet formår at skabe de store chancer imod et godt organiseret Solsiden mandskab. Efter godt 80 minutter spillet er Skjold-topscoreren Jakob Kristensen på pletten, da han afdribler to mand inde i feltet og sikkert sætter den tiende sæsontræffer ind til slutresultatet 2-1.

Det blev alt i alt til en fremragende weekend for Skjold, da serie 3 og serie 5 også tog en sejr hver. Dette betyder således, at de tre øverst rangeret seniorhold i Skjold alle besidder en flot 1. plads i deres repræsentative rækker.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold godt på vej tilbage til Jyllandsserien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER