Cykelløb er et hit i Lyngså<br>…

Cykelløb er et hit i Lyngså

18. maj 2015 - kl. 10:55 - af

IMG_6263– Alle der har cykel og kan træde i pedalerne skal i sadlen og hjælpe os, så vi fortsat kan eksistere. Når Frederikshavn Kommune har smækket kassen i for os, og ikke mener vi er værd at støtte, så må vi klare os selv – og det vil vi. Vi nægter simpelthen bare at lægge os ned og give op. Vi har to herresenior-fodboldhold, der fungerer fint i det daglige, og rigtig mange af disse fodboldspillere deltager også i det kommende sponsorcykelløb, sammen med en del borgere fra omegnen, der finder sted lørdag 23. maj. Vores årlige cykelløb plejer at give en indtægt på mellem kr. 70 – 100.000 -, og som er bestemt en væsentlig indtægt, som vi tager helt seriøst og har behov for, siger Lyngså Boldklubs formand, Ib Thomsen, der også selv er en af rytterne, der skal i sadlen.

Mange deltagere
Ud over Ib Thomsen deltager også Casper Schrøder, Kim Olsen, Jens Poulsen, Per Vognsen, Christian Brandin, Christian Sørensen, Mathias Gren Sørensen, Emil Christensen, Kenneth Thomsen, Kristian Hardam, Troels Møller, Rasmus Kyvsgård, Frederik Ørtoft samt Team Thomsen, V. Solsbæk, der består af farmand Ole Thomsen samt hans to mindreårige sønner Christian og Peter. Alle disse ryttere har på forhånd gjort et stort stykke arbejde ved at få venner, bekendte, familie og firmaer til at sponsere den enkelte med et beløb, for hver kilometer han kan nå at cykle i en time på en rute rundt i Lyngså by og omegn. Det kniber lidt med tilmelding af damer, men alle kan nå det endnu lige til det sidste. Hvis nogen ønsker at sponsere et beløb, som kan være både pr. kilometer eller et engangsbeløb, er man velkommen til at kontakte formand Ib Thomsen på mobil 20 23 06 11.

Helstegt pattegris på grillen
Start og målområdet er den gamle købmandsgård i Lyngså. Her er der opstillet telt, og en del frivillige sørger for at sælge øl og sodavand, mens andre griller helstegt pattegris, som kan købes umiddelbart efter løbet – selvfølgelig med tilbehør.

Ib Thomsen opfordrer alle til at komme af huse og heppe på rytterne ude på ruten, så det bliver en hel festdag i byen. Startskuddet går præcis 14.00.

Tekst og fotos. Cille Strøm.

IMG_6255 IMG_6287_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykelløb er et hit i Lyngså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER