3. plads til Sæbys 1. divisionshold i atletik

3. plads til Sæbys 1. divisionshold i atletik

15. maj 2015 - kl. 14:38 - af

IMG_0237Det var med lidt kriller i maven, Sæbys 1. divisionshold satte næsen mod Skive i årets første holdmatch. De skulle møde Aalborg, Skive, Holstebro og Aalborg Roadrunners. Men hurtigt fandt holdet ro og satte piggene solidt i Skives kunststof og overgik sig selv i flere af øvelserne. En af de konkurrerende holds trænere roste holdet for deres fighter og hold ånd. Der skulle konkurreres i 400m hæk, stang, længde, hammer, 100m, 5000m, højde, kugle, spyd, 800m, 200m, 100m hæk, trespring, diskos, 400m, 1500m og 4x100m stafet.

Holdet lagde ud med en fjerdeplads i 400m hæk, men allerede efter anden øvelse stangspring, som Janni Kristensen fra Sæby vandt, kunne de se, at det ville blive en spændende holdmatch. Efter ca. fire øvelser havde de konsolideret sig på en 3. plads, som de beholdt hele matchen. Holdet havde ubetinget den yngste gennemsnitsalder, så der er potentiale i holdet de kommende år.

Stillingen blev: Skive 101point, Aalborg 94, Sæby, 68, Holstebro 46, Aalborg R. 44

Sæbys hold bestod af: F, fv. Louise Ø, Signe J, Anne F., Emma Ø., B. fv. Siw B, Signe K, Janni K, Emilie R

Klubbens næste store opgave for SIK 80 er Skole OL på atletikstadion den 22. maj med 444 elever.

Holdfoto atletik IMG_0254 IMG_0221 IMG_0258

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3. plads til Sæbys 1. divisionshold i atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER