Valg i skoledistrikt syd<br>…

Valg i skoledistrikt syd

14. maj 2015 - kl. 0:03 - af

Saebygaardskolen_600x250Det afholdte valgmøde og den efterfølgende interesse for at deltage i skolebestyrelsen i Distrikt Syd betyder, at der skal afholdes valg i Skoledistrikt Syd.

Valget kommer til at foregå elektronisk i perioden 18.–29. maj, hvor man via et link på ForældreIntra eller http://ds-syd.skoleporten.dk kan stemme. Hver stemmeberettiget har 5 stemmer, som placeres på forskellige kandidater (man kan altså ikke stemme mere end én gang på samme kandidat). Skolens kontor er i perioden behjælpelig, hvis man har brug for hjælp til at stemme.

Der skal vælges 9 forældrerepræsentanter samtidig med, at der skal være mindst én repræsentant fra hvert undervisningssted.

Distrikt syds kommende øverste skoleleder Anette Nedermark håber, at rigtig mange vil bakke op om valget og stemme.

Disse 11 er at finde som kandidater:

Dan Christensen (Hørby-afdelingen), Henrik Hanghøj (Hørby-Dybvad), Lone Haugaard (Torslev), Mette Hejslet (Torslev), Louise Jæger Jeppesen (Sæby), Thomas Kaptain (Sæby), Charlotte Kramme (Stensnæs), Anette Hede Michaelsen (Hørby), Maibritt Godske Ombo (Sæbygård), Preben Hahn Sørensen (Sæbygård), Michael Koch Sørensen (Sæby).

Nærmere beskrivelser af kandidaterne kan ses via dette link.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valg i skoledistrikt syd
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER