Broncemedalje til Folkedanserpar fra Sæby

Broncemedalje til Folkedanserpar fra Sæby

12. maj 2015 - kl. 11:18 - af

Vita og Anders UgiltEfter i marts måned at have deltaget i Landsforeningen Danske Folkedanseres Regionsmesterskaber drog de fire bedst placerede par fra Region Nordjylland den 9. maj til Middelfart for at deltage i Landsfinale for regionspar.

Ved denne konkurrence var der 10 deltagende par fra hele landet. Der blev konkurreret i tre danse: Den lille Hamborger, Sønderjylland, Lette Hans fra Fyn og Grisen Brakte laaret, Møn. Konkurrencen var tæt og deltagerne gjorde alt, hvad de kunne for at forsvare Region Nordjylland. Spillemandsgruppen Stry’fri fra Nordsjælland leverede en dejlig musik og sveden sprang på panden af parrene.

Efter dagens anstrengelser var det tid til medaljeoverrækkelsen. Her løb Region Hovedstaden med guldmedaljen til Sidsel Christine og Andreas Lorentzen. Sølvmedaljer gik til Inger Nielsen, Frederikshavn og Ture Andersen, Hjørring og Bronzemedaljen gik til Vita og Anders Ugilt, Sæby. De to øvrige par, Mariane Vesterdorf og Leif Christiansen, Gandrup og Kirsten Bjerre og Erik Kristensen, Tårs, var tæt på og bed de tre første par i haserne. Så tæt på var de, at de nu har fået mod på at stille op igen til næste år for at forsvare deres pladser, og måske endda gøre det endnu bedre.

Ved samme arrangement blev der afholdt DM i Folkedans for par, men her havde Region Nord ingen deltagende par med.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Broncemedalje til Folkedanserpar fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER