Åbent brev til Ole Rørbæk Jensen (S)

Åbent brev til Ole Rørbæk Jensen (S)

11. maj 2015 - kl. 11:04 - af

Meng_600x250Redaktionen har modtaget dette fra borger i Voersaa og Formand Albæk Venstre, Søren Meng.

Kære Ole Rørbæk Jensen 

Vi ønsker ikke din hjælp!!!!

At du/i nu ønsker at hjælpe de trængte landsbyer i Frederikshavn kommune, har jeg meget svært ved at tro, med den politik i fører/har ført, netop mod landsbyerne. Vi (i den sydlige ende af kommunen) kan og vil klare os selv.

 • Når i lukker skoler eller flytter overbygninger, flytter mange forældre og børn med.
 • Når i fjerner busforbindelser på landet, tvinger i unge og ældre til storbyerne.
Så derfor.. Hr. Ole Rørbæk Jensen, ønsker vi ikke din hjælp.

 • Lad os beholde vores lokale skoles overbygning. Vi betaler gerne de kr. 80.000,- årligt, som den påståede besparelse er pålydende.
 • Nedsæt ikke flere arbejdsgrupper til at undersøge hvorledes i kan hjælpe landsbyerne. Brug hellere pengene til bedre transportmuligheder til unge og ældre.
 • Med skole og transport muligheder, ser kreditforeningerne mere positivt på lånemulighederne i de mindre landsbyer.
 • Brug nu jeres politiske embede til at udtænke strategier for kommunen og især landområderne, som rækker længere end jeres egen valgperiode og strækker sig ud over jeres egen næsetip.

Med venlig hilsen

Borger i Voersaa og
Formand Albæk Venstre
Søren Meng

 

En kommentar til “Åbent brev til Ole Rørbæk Jensen (S)” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Åbent brev til Ole Rørbæk Jensen (S)”

 • Karl Henrik Hansen

  Kære Søren Meng godt indlæg men der mangler altså rigtig meget fakta. Busforbindelserne blev fjernet før denne valgperiode og skolestrukturen var der jo desværre mange fra forskellige partier som stemte for. Skal svadaen deles ud gælder det altså de fleste partier og ikke kun en mand. Før valget var der blevet oplyst at skolerne var i spil til trods for at visse personer i lokalområdet ikke ville være ved det og som godt kunne have markeret før. Nu ser vi jo også at der skal skæres ned på tilskud på fritidsaktiviteter det er jo også en streg i regningen for de lokale foreninger og hvem er det lige der er formand for det og som har haft den holdning i mange år. Hvis der ikke er fritidsaktiviteter i lokalområderne vil mange flere forlade området og vi vil ikke kunne trække nogen til.
  Jeg vil så gerne sige at jeg så absolut ikke er enig med det siddende byråd med måden de forvalter lokalområderne i kommunen på og er stærk modstander af at de forringer vilkårene for alle de smukke lokalområder.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent brev til Ole Rørbæk Jensen (S)' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER