Skjold på 1. pladsen efter flot sejr ude mod AAB

Skjold på 1. pladsen efter flot sejr ude mod AAB

9. maj 2015 - kl. 0:12 - af

Skjold_Aalborg_600x250Torsdag aften var Skjold på besøg hos AAB, hvor der skulle udspilles et vaskeægte topopgør, da puljens nummer 1 og 2 skulle ud i en direkte duel om førerpositionen.

I starten af kampen ser begge hold hinanden lidt an, og der skabes derfor ikke de store chancer i løbet af de første 15 minutter. Det lykkedes dog AAB at komme til nogle gennembrud i Skjolds højre side, som førte til nogle halvchancer. Efter godt 20 minutters spil er det i højere grad Skjold, som tager taktstokken, og bliver mere og mere nærgående. Den restende halve time af første halvleg står der Skjold på det meste, og det bliver også til 2-3 store chancer, som normalt resulterer i mål.

Skjold er forsat på bolden, da kampen fløjtes op til 2. halvleg, men de formår ikke at skabe de store chancer i det første 15-20 minutter, hvor AAB heller ikke bliver nævneværdigt farlige. Efter godt 70 minutter lykkedes det Skjold at spille sig igennem i AAB’s venstre side, hvor Dennis Poulsen, lidt overrumplende for modstanderne, sender et skud mod mål, som går ind i det lange hjørne til en 1-0 føring. Herefter står der forsat Skjold på det meste, og godt 10 minutter efter føringsmålet kan Daniel Overlade lave sæsonens tredje fuldtræffer til stilling og slutresultatet 2-0.

Det var en flot og vital sejr for Skjolds serie 1, som nu topper række med 17 point for 7 kampe. Holdets næste opgave er endnu en udekamp på torsdag kl.13.30 imod Vrå.

Husk i øvrigt, at du kan få resultater, nyheder og andet via Skjolds platforme på de sociale medier. De kan findes både på Facebook, Twitter (@Skjoldsaeby), og instagram (ifskjoldsaeby).

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold på 1. pladsen efter flot sejr ude mod AAB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER