Byrådet tager stilling til fornyet VVM redegørelse

Byrådet tager stilling til fornyet VVM redegørelse

8. maj 2015 - kl. 21:18 - af

byraadet_logo_600x250Frederikshavn Kommune har i dag modtaget svar fra Miljøstyrelsen angående de nye kemikalier, Total ønsker at bruge i deres efterforskningsboring efter skifergas ved Dybvad.

Frederikshavn Kommune har svaret, at borgmester Birgit S. Hansen i dag har orienteret samtlige gruppeformænd i Frederikshavn Byråd om status. Konklusionen på dette møde er til jeres orientering, at udtalelsen vil blive lagt til grund for behandling af spørgsmålet på førstkommende byrådsmøde den 27.5.2015. Her vil Byrådet beslutte, om der skal udarbejdes en fornyet VVM redegørelse.

Link til Miljøstyrelsens svar:

http://mst.dk/media/131424/svar-til-frederikshavn-kommune.pdf

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådet tager stilling til fornyet VVM redegørelse ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER