Sæby’s bedste hotdogspisere søges….

Sæby’s bedste hotdogspisere søges….

6. maj 2015 - kl. 0:16 - af

dm 2-455I hele maj kan man kvalificere sig til DM-finalen i hotdogspisning hos Steff’s Place i Sæby. Førstepræmien er et rejsegavekort på 20.000 kroner.

Nu får sultne mænd og kvinder igen mulighed for at vinde titlen som Danmarksmester i hotdogspisning. Den 1. maj starter kvalifikationen til mesterskabet, og alle med god appetit kan deltage hos Steff’s Place i Rådhuscentret.

DM i hotdogspisning er en landsdækkende dyst mellem sultne kunder fra 34 Steff’s Place-butikker, og reglerne i konkurrencen er simple: Spis så mange hotdogs du kan på 15 minutter. Er du blandt de 10 bedste i landet, går du videre til finalen.

Sidste år forsøgte over 250 hotdogelskere sig med disciplinen, og interessen for at medvirke er stigende, fortæller Jens Wang Jensen, der er Business Unit Manager i Steff Houlberg Fast Food.

– DM i hotdogspisning er efterhånden blevet rigtig populært. Hvert år prøver flere og flere at teste, hvor langt hotdogsulten rækker, og finalen er altid et stort tilløbsstykke. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, og vi håber at mange også har lyst til at være med i år, siger han.

Gratis mad til hjemløse
For at få stillet sulten og samtidig være med i konkurrencen, skal man købe et deltagerbevis for 100 kroner. Alle pengene går ubeskåret til Café Parasollen, som er et værested for særligt udsatte og hjemløse i Aalborg.

– DM i hotdogspisning har altid støttet et godt formål, men i år har vi valgt at donere det fulde deltagergebyr og alle indtægterne fra finaledagen. Café Parasollen giver pengene videre til brugerne i form af gratis måltider, og det vil vi rigtig gerne støtte op om, når nu vores konkurrence handler om at spise, siger Jens Wang Jensen.

Finalefest i Aalborg
Når landets 10 bedste hotdogspisere er fundet, mødes de til et brag af en finale, der i år afholdes på Gabels Torv i Aalborg den 12. juni. Her skal de dyste mod den forsvarende mester Ruben Mikkelsen, som sidste år spiste 33 hotdogs på en halv time.

I løbet af eftermiddagen vil der være masser af musik, underholdning, konkurrencer og naturligvis pølsevogne, inden finaledysten skydes i gang. Den finalist, der på 15 minutter sætter flest hotdogs til livs, bliver kåret som Danmarks Hotdogkonge og belønnes med et rejsegavekort på 20.000 kroner. Også finalens øvrige deltagere præmieres med gaver for mellem 1.000 og 10.000 kroner, så der er allerede nu masser af grunde til, at få stillet hotdogsulten hos os i Rådhuscentret.

Tilmelding foregår direkte i butikken, så kig forbi og bliv danmarks næste hotdog mester – sidste år var vi med i finalen, i år tror vi på sejren!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby's bedste hotdogspisere søges....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER