Skjold trak det længste strå i lokalbrag

Skjold trak det længste strå i lokalbrag

5. maj 2015 - kl. 9:02 - af

IMG_1848_600x250Lørdag stod den på et vaskeægte lokalopgør, da Skjold Sæby fik besøg af naboerne fra Frederikshavn. Konkurrenterne fra nord skulle forsøge at hente point imod et ubesejret Skjold mandskab, som dog smed to point i sidste hjemmekamp imod NUBI. Med et kig på tabellen var der inden kamp, 6 point mellem naboerne i Skjolds favør, og med en hjemmesejr kunne Skjold altså for alvor lægge afstand til FFI.

Da kampen fløjtes i gang er det Skjold, som er mest klar, og sidder på spillet i de første 5-10 minutter af kampen. Det lykkedes dog efterhånden for FFI at få sig arbejdet ind kampen, hvor de for alvor begynder at bide fra sig med godt et kvarter spillet. FFI viste sig flere gange at være dygtige i omstillingspillet med hurtige kombinationer op ad banen. Det var også efter en omstilling, at FFI får spillet en direkte bold op på deres ene angriber, der lægger bolden af til en fremstormende kantspiller, som med en perfekt førstegangsberøring trækker forbi Skjolds ene midter forsvar, og efterfølgende lægger den sikkert ind under keeperen til 0-1. Efter scoringsmålet bølger kampen lidt fem og tilbage, hvor begge hold kommer til halve chancer. Der sker dog ikke mere på scoringstavlen de første 45 minutter, og FFI kan gå til pause med en 1-0 føring.

Skjold kommer godt ud fra pause til 2. halvleg, og er klart mest på bolden. Der sker dog for alvor noget, da Daniel Overlade bliver sat på banen, idet han ikke skulle bruge meget mere end 5-10 minutter på banen, før en udligning var en realitet. Skjold forsætter med at presse på, og efter godt en times spil bliver FFI keeperen fanget på mellemhånd uden for feltet, hvorefter han torpederer Skjolds Jakob Kristensen, som kommer først på bolden. Dommer udviser FFI’s keeper, som nu må spille med en markspiller i målet de sidste 30 minutter. Der går ikke mere end 5 minutter før Patrick Nødgaard finder sin navnebror Patrick Pedersen med en tværaflevering i feltet, som sikkert sender den ind til en 2-1 føring. FFI sætter alt ind på dødboldene efterfølgende, men efter 80 minutter spillet tager Mads Boelskifte et langt løb helt nede fra højre bak, og sætter kuglen ind til slutresultatet 3-1.

Med en hjemmesejr, og et uafgjort resultatet i AaB – SHI, er Skjold nu igen at finde på 1. pladsen. Holdet skal allerede i ilden igen på torsdag, hvor det netop gælder AaB på udebane. Topkampen spilles kl.19.00 på AaB’s anlæg.

IMG_1730 IMG_1785 IMG_1679 IMG_1774

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold trak det længste strå i lokalbrag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER