Planer om boliger ved Solsbæk Strand på udvalgsmøde

Planer om boliger ved Solsbæk Strand på udvalgsmøde

2. maj 2015 - kl. 11:57 - af

SpelsbaekPlan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune besluttede på et møde for præcis et år siden at igangsætte planlægning for boliger ved Solsbæk Strand umiddelbart syd for Sæby.

En del af planprocessen er at afholde foroffentlighedsfase, og denne fandt sted i perioden fra den 30. marts til den 17. april i år.

I foroffentlighedsfasen har kommunen modtaget 4 indsigelser. 3 naboer i det eksisterende boligområde nord for det nye planområde udtrykker bekymring for det rekreative område mellem planområdet og deres boligområde. Derudover har ejerne af pelsdyrfarmen syd for planområdet indsendt en indsigelse, som går imod, at der overhovedet planlægges boliger i området.

Indstillingen fra Teknik- og Miljødirektøren er, at Plan- og Miljøudvalget på sit møde godkender, at der udarbejdes forslag til kommuneplantillæg og lokalplan ud fra de indstillinger, som fremgår af indsigelsesnotatet.

En uddybning af indholdet af indsigelsesnotatet og kommunens kommentarer hertil, som er vedlagt dagsordenen som udførligt bilag, kan læses via dette link og så scrolle til siderne 200-205:

http://frederikshavn.dk/meetings/Plan-%20og%20Milj%C3%B8udvalget%20(%C3%85ben)/2015/05-05-2015/Dagsorden%20(%C3%85ben)/PMU-05-05-2015%20-%2000%20Dagsorden%20med%20bilag.pdf

Tekst af Per Rye

 

 

En kommentar til “Planer om boliger ved Solsbæk Strand på udvalgsmøde” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Planer om boliger ved Solsbæk Strand på udvalgsmøde”

  • Arne Nellemann

    Ja ja hvorfor ikke, bliv endelig ved med at ødelægge vores natur her i Sæby, hvad bliver det næste der skal ødelægges, mon det bliver professorens plantage, eller måske gybel, først var det den gamle campingplads det gik ud over og derefter rolykke som skal væk,, hurra for de politikere som ikke bor i Sæby som er med til at ødelægge vores smukke by og natur.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Planer om boliger ved Solsbæk Strand på udvalgsmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger