Rockmusik ved åen i Voerså<br>…

Rockmusik ved åen i Voerså

1. maj 2015 - kl. 0:15 - af

slideFest og stemning med fælles mc-tur og grill 30. maj.

På ”Lauges Place” i Voerså, der ligger på adressen Åhavevej 28, er der rockmusik igen i år. Ved flere lejligheder har der været musik på pladsen, og det er noget publikum kan li´. Ved hvert arrangement har der været fest og stemning.

Det er det kendte orkester BLT – Bach, Larsen & Thrane, der kommer på besøg. Her kommer der gang i sagerne tæt ved åen, når orkesteret tager fat på musik af kendte kunstnere som Jimi Hendrix, Roxy Gallager, Eric Clapton, Page and Santana, Cream og Led Zeppelin samt en hel del flere.

Det meste af dagen er der aktiviteter, der starter med fælles motorcykeltur sidst på formiddagen. Ved hjemkomsten fra mc-turen er baren åben fra midt eftermiddag, og 18.00 tændes der op i grillen. Her skal man selv medbringe mad og tilbehør.

Klokken 21.00 kommer BLT på scenen, og billetter a kr. 160 – kan købes ved MK-Klip i Voerså eller hos Lauge Mikkelsen på 40 15 19 01. Man kan også lave en ganske almindelig overførsel på kontonummer 9348 – 4569610252. Her skal man huske at opgive navn.

Arrangøren er Hjallerup Modelflyveklub. Det kan man godt undre sig over, da arrangementet foregår i Voerså, men Lauge Mikkelsen, der ejer grunden ved åen, er formand i modelflyveklubben i Hjallerup. Han har også ved flere lejligheder arbejdet sammen med foreningerne i Voerså.

Tekst Cille Strøm

En kommentar til “Rockmusik ved åen i Voerså
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Rockmusik ved åen i Voerså
…”

  • Hvem er Roxy Gallager?
    Mon ikke hun retteligt er en han, og hedder Rory Gallagher?!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rockmusik ved åen i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER