Lopper på Jagtcenter Nord – Gratis standpladser til børn

Lopper på Jagtcenter Nord – Gratis standpladser til børn

1. maj 2015 - kl. 0:01 - af

IMG_0472_600x250Jagtcenter Nord, der har adresse på Dyrhedenvej 16 i Sæby, afholder loppemarked søndag 10. maj fra 10 – 16. Alle er velkomne til at stille op, og standene kan erhverves for bare kr. 20 -.

Børn er der også plads til, og her er standpladserne ganske gratis.

Gratis aktiviteter for børn
Mens forældre og andet godtfolk handler i boderne, skal der også være noget for børnene. Her har jægerne tænkt positivt, og børnene kan blandt andet får lov til at prøve bueskydning med rigtige professionelle jagtbuer på både skiver og 3 D dyr.

Ballonskydning med luftbøsse er et andet hit, som børnene godt kan lide. Her udfordres børnene ved, at ballonerne suser rundt inde i et bur. Ballonerne suser rundt ved hjælp af en støvsuger, der blæser luft ind i buret.

Også andre ting er der på programmet for børnene, men det understreges, at hvor der er våben i brug, er der instruktør på hele tiden.

Uden mad og drikke dur helten ikke, er der et gammelt ordsprog, der siger. Det er der også sørget for, og man behøver ikke selv slæbe det med på centeret, for cafeteriet er åbent hele dagen med alt godt til ganen til absolut favorable priser.

Standpladser kan forudbestilles ved Henrik Vanggård på 61 65 86 05.

Tekst og foto(s). Cille Strøm 

IMG_4293 IMG_0495 IMG_4292 IMG_4290 IMG_4298

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lopper på Jagtcenter Nord - Gratis standpladser til børn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER