Lokalbrag på Sparekassen Vendsyssel Arena

Lokalbrag på Sparekassen Vendsyssel Arena

30. april 2015 - kl. 10:07 - af

IF Skjold Saeby - Viborg Soendermarken_600x250I weekenden er der igen mulighed for at se Skjolds serie 1 mandskab, når de på hjemmebane tager imod lokalrivalerne fra FFI. Inden kampen, som er på lørdag kl. 13.30, er klubberne placeret på henholdsvis 2. og 5. pladsen i tabellen. Det er således Skjold, der indtager den højeste placering med 11 point for 5 kampe, hvorimod FFI er på 5 point efter 5 kampe.

Det er et par år siden, de to lokale mandskab stødte ind i hinanden sidst, hvor begge hold, på daværende tidspunkt, var at finde i jyllandsserien. Frederikshavn tog turen ned i serie 1 for et par sæsoner siden, og har efterfølgende bidt sig fast der efter et par år med nedtur. Det er, som bekendt, Skjolds første sæson i serie 1 efter en årrække i jyllandsserien. Opgørene i jyllandsserie var samtidig de første tuneringskampe nogensinde, hvor de to traditionsrige klubbers første hold stod overfor hinanden. Der er derfor, historisk set, ikke spillet mange kampe mellem de højest placerede hold i klubberne. Ikke desto mindre, så bliver det noget helt specielt, når kampen fløjtes op på Sparekassen-Vendsyssel Arena nu på lørdag.

Skjold håber naturligvis at se masser af tilskuere på lægterne, når serie 1 skal forsøge at slå naboerne fra Frederikshavn. Der vil derfor blive gjort lidt ekstra ud af rammerne for kampen, hvor der selvfølgelig vil være øl på køl, gang i grillen og gratis entre til kampen. Derudover vil et par af klubbens yngre medlemmer være med i indløb inden kampen.

Der er dog allerede mulighed for at komme ud at se fodbold på Skjold torsdag aften, når både serie 3 og serie 6 skal spille. Serie 3 tager imod Syvsten IF kl.18.30, og serie 6 spiller kl.19.00. Serie 5 skal til Dybvad for at jagte sæsonens tredje sejr, når de spiller på tirsdag kl.19.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalbrag på Sparekassen Vendsyssel Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger