IF Skjold Sæby mødte fredag NUBI

IF Skjold Sæby mødte fredag NUBI

28. april 2015 - kl. 9:55 - af

IMG_0029Der var gjort klar til fredagsbold på Sparekassen-Vendsyssel Arena, da IF skjold Sæby fik besøg af NUBI til et opgør i serie 1. Begge hold kom med en sejr fra deres forrige opgør, så der var lagt op til en kamp, hvor begge hold kom med en masse selvtillid.

Det var udeholdet, som kom bedst fra start, og det lykkedes allerede modstanderne at score via en dødbold efter blot 10 minutters spil. Det var et Skjold hold, som slet ikke var kommet ud fra omklædningsrummet, og denne tendens forsat i de første 20 minutter af kampen. Skjold fik dog bedre og bedre fat, hvilket resulterede i en udligning til 1-1 af Thomas Pallesen efter oplæg af Jakob Kristensen. Holdene kunne gå til pause ved stillingen 1-1, og taget den dårlige start i betragtning, var dette godkendt for Skjolds vedkommende.

I starten af anden halvleg var det igen NUBI, som kom bedst i gang. De havde forholdsvist nemt ved at spille sig igennem Skjolds kæder, hvilket gav dem flere farlige situationer på kanten af feltet. Det var igen efter en dødbold, at det lykkedes for NUBI at kommer foran 2-1 med en halv time igen. Skjolds trænerteam svarede prompte på målet, hvorefter holdet gik over, og spillede med to angribere. Dette gav også pote, da holdet både fik reduceret til 2-2 og fik et føringsmål til 3-2. NUBI gav dog ikke op, og fik udlignet til 3-3, da der manglede 5 minutter af kampen, hvilket også blev kampens resultat.

Skjold er nu på 11 point efter 5 kampe med to point op til førerholdet fra Aab. På lørdag er der allerede en hjemmekamp igen, hvor lokalrivalerne fra FFI kommer på besøg.

IMG_0004 IMG_0019 IMG_0024 IMG_0032

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby mødte fredag NUBI' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER