Sæby Familie- og Firmabowling i 2 division

Sæby Familie- og Firmabowling i 2 division

27. april 2015 - kl. 11:04 - af

SONY DSCDet lykkedes Sæby familie- og Firmabowlings herre hold at kvalificere sig til oprykning til 2 division i Dansk Bowling Unions bowlingturnering. Det er aldrig lykkedes noget hold i klubben at nå så højt i ligaen, så det må siges at være en præstation. Sidste runde var da også spændende lige til sidste kastede kugle, idet de skulle vinde deres kamp, og 2 andre Aalborg hold skulle dele point.

”Det lykkedes til fulde, hvorfor vi i næste sæson er at finde i 2 div. Vi takker vore sponsorer (Sparekassen Vendsyssel og Sæby Fritidscenter & Hostel )for tilliden, og året der er gået”, siger Hasse Christensen fra Sæby Familie- og Firmabowling.

Sæby Bowling center får nu besøg af 2 repræsentanter fra JBwU med henblik på at få godkendt banerne for fremtidige kampe, da kravet i ligaen er højere end tidligere. Det er særligt olieringen af banerne og tilløbsstykkerne, der er fokus på.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Familie- og Firmabowling i 2 division ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER